Odin beregningsprogram for dimensjonering av fettutskillere.
Dimensjonering A - pr. måltider for fettutskiller etter NS-EN-1825-2
Vennligst velg og fyll inn med rette parametere og rett kjøkken:
Velg type kjøkken:
Velg her:
Hotellkjøkken:
Restaurant- / gatekjøkken:
Kantinekjøkken:
Sykehus- / sykehjemkjøkken:
Cateringkjøkken:
Volum av vann brukt pr. måltid på dette kjøkkenet:
Daglig gjennomsnitt:
Fyll inn antall måltider pr. dag i boksen til høyre:
Driftstid på kjøkkenet pr. dag:
8 timer
10 timer
12 timer
Utregnet Qr verdi:
Forsterkningsfaktorer:
Vanntemperatur over eller under 60°:
Under 60° (vanligvis)
Over 60°
Vaskemiddel tidvis eller alltid brukt:
alltid / tidvis
aldri
Fettets egenverdi mindre enn 0,94 g/cm³:
alltid / tidvis
aldri
Beregningsresultater
Den Nominell størrelsen (NS):
Velg type Odin F. innv. / F. utv. NS:
NB! Våtvolum i fettutskiller (liter)
Iflg. NS-EN-1825-2
:
Det er krav til slamfang i enkelte kommuner: Slamfangstørrelse i liter (100 liter x NS):
Iflg. NS-EN-1825-2
Vennligst fyll inn infomasjon i feltene her
Prosjekt:
Konsulent:
Merknader:
Skriv ut skjemaet
Tilbake til forsiden