Odin beregningsprogram for dimensjonering av fettutskillere.
Dimensjonering C - fettutskiller for kjøttvare / pølsemaker etter NS-EN-1825-2
Fyll ut for antall kg. kjøtt i feltet under basert på ett daglig gjennomsnitt:
NB! ved høyere dagsproduksjon enn 800 kg ta kontkat med Odin Maskin AS.
1 GV = 1 storfe eller 2,5 svin
1 GV = ca. 100 kg.
KG
GV
Antall kg. kjøtt pr. dag:
l pr. kg.
liter brukt
F
Vannvolum pr. dag:
Driftstid på kjøkkenet pr. dag:
8 timer
10 timer
12 timer
Utregnet Qr verdi:
Forsterkningsfaktorer:
Vanntemperatur over eller under 60°:
Under 60° (vanligvis)
Over 60°
Vaskemiddel tidvis eller alltid brukt:
alltid / tidvis
aldri
på sykehus
Fettets egenverdi mindre enn 0,94 g/cm³:
mindre (vanligvis)
mer
Beregningsresultater
Den Nominell størrelsen (NS):
Velg type Odin F. innv. / F. utv. NS:
NB! Våtvolum i fettutskiller (liter)
Iflg. NS-EN-1825-2
:
Det er krav til slamfang i enkelte kommuner: Slamfangstørrelse i liter (100 liter x NS):
Odin Maskin AS kan levere slamfang, som et integrert kammer eller separat.
Vennligst fyll inn infomasjon i feltene her
Prosjekt:
Konsulent:
Merknader:
Skriv ut skjemaet
Tilbake til forsiden