Om oss

Odin Maskin AS ble etablert i 1978 og startet den gang med produksjon og salg av oljeutskillere, fettutskillere og oljetanker.
Vi er i dag 25 ansatte og har utviklet oss til å bli Norges ledende leverandør av utskillere.
Oljeutskillere leveres i overflatebehandlet stål og fettutskillere leveres i rustfritt stål

Produserer også minirenseanlegg for hus og gråvannsrenseanlegg for hytter i rotasjonsstøpt polyetylen. Disse markedsføres og selges av Odin Miljø AS

Odin Maskin fabrikkområde

Våre hovedprodukter

Oljeutskillere

Våre oljeutskillere leveres i stående og liggende modeller i alle varianter fra NS 2 til NS 100. Oljeutskillerne er testet og godkjent etter NS-EN-858-1 «Class I» og tilfredsstiller SFTs skjerpede utslippskrav (maks. 20-50 mg/l i reell drift). Tilfredsstiller europeiske krav i normert test (under 5 mg). Sertifisert av Sintef. Byggforsk sertifikat nr. 0542. Testet av DTI – (Dansk Teknologisk Institut). CE-merket. Utskillerne leveres med koalesensfilter og er utført i overflatebehandlet stål med innvendig katodisk beskyttelse (kjøresterke konstruksjoner).

Fettutskillere

Våre fettutskillere er utført i rustfritt/syrefast stål for innvendig og utvendig montasje. Leveres som standard med kapasitet fra NS 1 til NS 60. Godkjent etter NS-EN-1825-1 Vi kan også tilby fettutskillere med roterende overflateskrape for næringsmiddelindustrien med kapasitet opp til 40 liter/sek (våtvolum 36.000 liter).

Minirenseanlegg

Vi produserer og leverer minirenseanlegg som er typegodkjent etter NS-EN 12566-3 fra 5 til 50 pe (1-10 hus).

Gråvannsrenseanlegg

Våre gråvannsrenseanlegg produseres i polyetylen og kan leveres i forskjellige størrelser.

Samletanker

Produseres i rotasjonsstøpt polyetylen (pe).

Grenderenseanlegg

Grenderenseanlegg inntil 1.000 pe tilbys for nye boligfelt og hyttefelt der offentlig kloakk ikke finnes.

Oljetanker

Våre oljetanker produseres i overflatebehandlet stål etter Norsk Standard og leveres fra 1.200 – 50.000 liter.

Åpenhetsloven

Åpenhetsloven skal fremme virksomheters respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendig arbeidsforhold. I tillegg skal loven sikre allmenheten tilgang til informasjon. Loven pålegger Odin Maskin AS en informasjonsplikt og en plikt til blant annet å gjøre aktsomhetsvurderinger. Selskapets leverandører er sentrale for evnen til å utføre vår virksomhet. Odin Maskin AS ønsker at våre forretningsforhold skal være basert på tillit og åpenhet. Alle våre leverandører skal respektere grunnleggende krav til menneskerettigheter, arbeidstakerrettigheter og miljø. Vi har startet kartleggingen av våre leverandører med tanke på de risikoområdene åpenhetsloven omfatter, og tilskrevet enkelte leverandører for å få ytterligere informasjon. Dette arbeidet vil være en pågående prosess. Styret i Odin Maskin AS har vedtatt selskapets policy for åpenhetsloven og blant annet utarbeidet etiske retningslinjer samt ansvar for den daglige ledelse til etterlevelse av den. Spørsmål vedrørende Odin Maskin`s etterlevelse av åpenhetsloven kan rettes til daglig leder Frank Magnussen, frank@odin-maskin.no

Her finner du oss

Sørkilen 8, 1621 Gressvik